Doelgroep

  • INTEGRA: ideaal voor middelgrote tot grote zakelijke installaties en luxe woningen. Dit systeem ondersteunt integraties met KNX en andere slimme automatiseringssystemen, waardoor het uitermate geschikt is voor moderne B2B-toepassingen en grotere particuliere installaties die behoefte hebben aan uitgebreide beveiligings- en automatiseringsmogelijkheden.
  • VERSA+: gericht op de B2C-markt en kleine tot middelgrote ondernemingen (SME). Dit systeem biedt een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor woningbeveiliging en kleinere commerciële toepassingen, met de nadruk op gebruiksgemak en efficiëntie.

De voordelen van SATEL

INTEGRA:

  • Uitgebreide functionaliteit: ondersteunt inbraakdetectie, toegangscontrole en integratie met huisautomatisering via KNX.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: geschikt voor complexe beveiligingsbehoeften met uitgebreide configuratiemogelijkheden en uitbreidingsopties.
  • Gebruiksvriendelijk beheer: met mobiele applicaties kunnen gebruikers eenvoudig het systeem beheren en monitoren.

VERSA+:

  • Toegankelijkheid: eenvoudig in gebruik, ideaal voor huis- en kleine bedrijfsomgevingen.
  • Kostenefficiënt: biedt uitstekende beveiliging tegen een betaalbare prijs, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
  • Veiligheid: betrouwbare detectie van inbraakpogingen, met mogelijkheden voor meldingen en alarmering.
Beveiligingsoplossing van GDW Security?

Onze selectie

INTEGRA Systeem:

  • Alarmcentrales: beschikbaar in verschillende modellen, geschikt voor zowel kleine als grote installaties.
  • Toegangscontrole: ondersteuning voor uitgebreide toegangsbeheeroplossingen.
  • Automatiseringsopties: volledige integratie met KNX en andere domotica-systemen, ideaal voor slimme huizen en bedrijven.

VERSA+ Systeem:

  • Alarmcentrales: beschikt over eenvoudige configuratie voor huizen en kleine bedrijven.
  • Beveiligingssensoren: breed assortiment aan bewegingsdetectoren, glasbreukdetectoren, rookmelders, en meer.
  • Bedieningspanelen en App’s: gebruiksvriendelijke interface voor eenvoudige bediening en beheer via smartphones.

Beveiliging op maat

Kies voor de SATEL INTEGRA of VERSA+ om uw beveiligingsbehoeften af te stemmen op de specifieke eisen van uw situatie, van residentieel tot commercieel.

De INTEGRA-serie biedt uitgebreide en geavanceerde functies die ideaal zijn voor grotere, complexe installaties, terwijl de VERSA+ zich kenmerkt door eenvoud en gebruiksgemak, perfect voor kleinere installaties en woningen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies.  Wij kunnen u ook een demonstratie van onze producten geven, zodat u de functionaliteit en voordelen van de SATEL INTEGRA en VERSA+ zelf kunt ervaren.

Meer over inbraakdetectie

SATEL-oplossingen die inspelen op de marktvraag

RAS/AIS verdeelt kwaliteitsvolle beveiligingsproducten die inspelen op de marktvraag. Om alle producten ten volle te kennen en te kunnen installeren is het nodig om een goede, specifieke opleiding genoten te hebben.  Die opleidingen, waar theorie en praktijk elkaar overlappen, verzorgt RAS/AIS.

De technici van GDW Security volgen regelmatig deze opleidingen teneinde op de hoogte te blijven van de nieuwigheden in een snel evoluërende markt.   Onze technici blijven zo vertrouwd met onze selectie die wij aan de klant bieden, installeren en onderhouden.

Steeds tot uw dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoekt u een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Onze beveiligingsadviseur werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel voor u uit.

200

Nieuwe projecten in 2023