Doelgroep

Dit systeem is speciaal ontworpen voor middelgrote tot grote commerciële installaties, zoals kantoren, winkels, industriële gebouwen en andere bedrijfsomgevingen.

Het is een ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een allesomvattende beveiligingsoplossing die zowel inbraakdetectie als toegangscontrole biedt.

De voordelen van GALAXY® DIMENSION

  • Volledige controle: met de geïntegreerde functionaliteit voor inbraakdetectie en toegangsbeheer biedt het systeem totale controle over de beveiliging van uw pand.
  • Gebruiksvriendelijkheid: het intuïtieve touchscreen en eenvoudige bediening op het toetsen klavier maken het systeem toegankelijk voor alle gebruikers, zonder complexe procedures.
  • Betrouwbaarheid: minimalisatie van valse alarmen en betrouwbare meldingen zorgen voor gemoedsrust en continuïteit in bedrijfsprocessen.

 

Inbraakdetectie van GDW Security?

Onze selectie

  • Het Galaxy® Dimension assortiment omvat een breed scala aan beveiligingsoplossingen:
    • Inbraakdetectiepanelen: variërend van 48 tot 520 zones, geschikt voor verschillende schaalgroottes.
    • Toegangscontroleapparatuur: inclusief diverse kaartlezers en controlemodules.
    • Beveiligingssensoren: een uitgebreide reeks sensoren voor binnen- en buitenbeveiliging, zoals glasbreukdetectoren, rookmelders en deurcontacten.
    • Bedieningspanelen: variërend van standaard bediendeel tot geavanceerde touchscreens met aanpasbare opties.

Beveiliging op maat

Ontdek de kracht van beveiliging met Galaxy® Dimension, en kies voor een betrouwbare en schaalbare beveiligingsoplossing die perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact op met onze deskundige beveiligingsadviseurs voor meer informatie of om een persoonlijke demonstratie in te plannen. Ervaar zelf hoe Galaxy® Dimension uw bedrijf kan beschermen en uw beveiligingsbeheer kan optimaliseren.

Meer over camerabewaking

Partnerschap

Steeds tot uw dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoekt u een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Onze beveiligingsadviseur werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel voor u uit.

200

Nieuwe projecten in 2023